Hypotheken

Onafhankelijk advies

De eigen woning is voor meeste huishoudens het grootste onderdeel van het vermogen. De lasten van de bijbehorende hypotheek vormen vaak de grootste maandelijkse uitgavenpost. Het afsluiten van een hypotheek heeft daarom een grote invloed op uw financiën.

MeerHuis Financiële dienstverlening helpt u hier graag bij. Wij worden hiervoor niet betaald door de bank of verzekeraar en hebben geen enkel belang bij de vorm of hoogte van de hypotheek. Een echte onafhankelijke adviseur die aan uw kant staat!

MeerHuis Financiële dienstverlening werkt samen met vrijwel alle aanbieders van hypotheken. Afhankelijk van uw situatie, rente en voorwaarden kan de meest passende geldverstrekker gekozen worden.

Hypotheek voor aankoop woning

De aankoop van een (eigen) woning gaat in de meeste gevallen gepaard met het afsluiten van een hypothecaire geldlening. Net als het kopen van een huis is het afsluiten van een financiering geen alledaagse bezigheid. De vele mogelijkheden in aflosvormen, rente, voorwaarden en de steeds complexere fiscale wetgeving maken het er daarbij niet gemakkelijker op.

MeerHuis Financiële dienstverlening neemt u graag bij de hand en laat u de mogelijkheden en verschillen zien. Wij geven u een duidelijke uitleg zodat u de hypotheek kiest die bij u past. Dit is een hypotheek die u begrijpt en waarvan u geen slapeloze nachten heeft!

Hypotheek aanpassen of oversluiten

Er zijn diverse redenen om uw bestaande hypotheek door MeerHuis Financiële dienstverlening te laten analyseren. Het aflopen van een rentevaste periode,  opnemen van een verbouwing in de hypotheek of een aanpassing van de hypotheekvorm.

Onderhoud hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek is het werk voor MeerHuis Financiële dienstverlening niet gedaan. Wijzigingen in uw situatie, wensen of doestellingen maar ook in (lagere) rente of (nieuwe) producten kunnen reden zijn om de hypotheek aan te passen.
Tevens kan MeerHuis Financiële dienstverlening u van dienst zijn met het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte en het aanvragen van de maandelijkse voorlopige teruggave.

Persoonlijk advies

Voor een vraag of advies over uw hypotheek kunt u het beste contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0183-630 977 of info@meerhuis.com

Wouter-Bas Meerkerk
wb.meerkerk@meerhuis.com.